nov
10

Hát vannak nagyon jó kis ingyen sms küldő oldalak, és vannak viccesek.

Ilyen kis vicces ingyen sms küldő a warezlinks.eu.

Hiszen 3 napig működött, és három napig tudtál vele ingyen sms t küldeni magyarországi szolgáltatóra is. De aztán 3 nap után megszünt. Gyorsak voltak és kegyetlenek az ingyen sms küldéssel.

Így már náluk is lehet ingyen sms-t küldeni, pénzért. Vigyázzatok a warezlinks.eu ingyen sms küldővel.

 

De vannak megbízható oldalak, amiket folyamatosan ellenőrzünk.

További működő ingyen sms küldés magyarországi szolgáltatókra itt.

A bejegyzés trackback címe:

https://smsingyen.blog.hu/api/trackback/id/tr301515361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Landsmann 2009.11.20. 12:49:09

Jó lett volna, ha a tisztelt fikázó a warezlinks-es sms-küldés hátterét is elmondta volna. De akkor ezt én most pótolom. A lehetőség a fórumozóknak szól. Nem korlátlan, sosem volt annak hirdetve, sőt előre be volt jelentve, hogy mennyi üzenet elküldésére van lehetőség. Míg abból a keretből tart, akkor addig. Ha 3 napig, akkor három nbapig. Ha egy hónapig, akkor egy hónapig. Az sms keret pedig a reklámbevételekből tevődik össze, maygarul az üzemeltetőnek pénzbe kerül a felhasználók "ingyen sms-e". Azt meg ugyebár ne várja már el senki, hogy egy magánszemély saját zsebéből állja a fórumozók üzeneteit. A fórumnak egyébként sem célja az ingyen sms küldés biztosítása. Mikor némi lehetőség van rá, azt önzetlenül a felhasználók rendelkezésére bocsátják. Éppen ezért nem fikázni, hanem inkább dícsérni kellene, hogy a lehetőségekhez képest iylen szolgáltatást is nyújt. Mint írtam, a fórumnak nem célja a folyamatosa biztosítása a szolgáltatásnak a sok kétséges és igen rövid ideig működő szolgáltatók igénybevértelével. Lehetőség esetén biztosítja és akkor a meghatározott összeg erejéig valóbnan működik is, nem úgy mint egyes ingyen sms küldő oldalak, amiről nem megy el, vagy esetleg több órás késéssel kézbesítődnek a címzetteknek.

Follow.me 2009.11.20. 13:11:17

Hehe. Hülye a blogíró. Nincs, és soha nem volt fizetős sms a warezlinks-en. Az ingyen sms pedig addig tart, ameddig az előre megvásárolt keret. A kedves blogíró is a zsebébe nyúlhat, és vehet pár száz sms a telbo.com oldalon, vagy 10000ezret a routesms.com oldalon. Aztán mehet a saját oldalba illesztése.

kemény dió (törölt) 2009.11.20. 13:38:39

Na, ide figyelj hurka gyurka! Én vagyok a kemény dió! :)

Legalább tanulnál meg helyesen írni, te szerencsétlen hülye! :)

"Regsiztrálnod"
"30 nál"
"magyarországra"
"ónnanm"
"néálkül"
"folamatosan"

Csinálhatsz még 100 gagyi szar oldalt és telerakhatod Google Adsense hirdetéssel, ebből nem fogsz meggazdagodni.

aquamarineblue 2009.11.20. 18:33:15

Nem is kell már semmit írnom. Landsmann kartács megtette. :-) Még egy apróság: ha egy warez oldal ad egy kis pluszt, nem éppen fikázni kell. Jut is ... na maradni nem szokott belőle, ez biztos. Míg van lehet élvezni.

feribaba 2009.11.23. 19:09:10

sziasztok regisztráltam és nemtudom hol kell sms küldeni segitenétek?

Kittey 2010.05.03. 10:41:42

ppk.hu/8973

Itt lehet sms-t küldeni, és ingyenes is:) Én is innen szoktam:) Biztos, hogy nem átverés;)
Minden órában egészkor és félkor lehet regizni:D

évi22 2011.01.29. 16:55:21

@3D SIM: tetszik nekem ez az oldal
süti beállítások módosítása